Korisnička podrška: +387 (0)63 414 700

Loading...

Opći uvjeti poslovanja

Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu Registrirani korisnik) može postati svaka osoba koja je poslovno sposobna i koja prihvaća uvjete poslovanja našeg webshopa.

Svojom registracijom kupac potvrđuje prihvaćanje općih uvjeta poslovanja čime postaje Registrirani korisnik.

Registrirani korisnik može pregledavati sve svoje narudžbe, pratiti tijek narudžbe, mijenjati svoje korisničke podatke i ostvarivati druge pogodnosti kao naš član.

Registrirani korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati. Ne odgovaramo za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke.

U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Zadržavamo pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e-mailom. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

Nastojat ćemo da informacije o svim proizvodima na internet stranicama www.agropet.ba budu točne i ažurne, ali se ograđujemo od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.

Ne preuzimamo odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nismo odgovarni za povremeno nefunkcioniranje stranica ili dijelova stranice.

Fotografije u online trgovini našeg webshop trgovine mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati točnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na našoj online stranici mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Nastojati ćemo pružiti što točnije informacije i što preciznije opise proizvoda, kao i što autentičniju fotografiju. Korisnik ili kupac na stranici Agropet.ba sam ocjenjuje točnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost! 

Iako nastojimo dati najbolju moguću uslugu, ne možemo garantirati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 063/414 700 ili na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kako bismo osigurali kvalitetu usluga i sigurnost prilikom procesa naručivanja, vašom kupnjom vlasniku web stranice www.agropet.ba potvrđujete i jamčite točnost vaših podataka. Korisnicima savjetujemo da koriste sve proizvode u skladu s uputama i preporukama proizvođača. Obavljenom kupnjom korisnik se slaže da koristi proizvode na vlastitu odgovornost. Sadržaj objavljen na web stranici www.agropet.ba informativne je prirode.

 

Naručivanje proizvoda

Proizvodi se naručuju isključivo elektroničkim obrascem za narudžbu; košarica. Kako biste uspješno obavili kupnju, obratite pozornost na:

• pregled košarice: prikazan je popis svih proizvoda koje korisnik odabere, sa svim podacima i količinama,

• unos adrese za isporuku: odaberite adresu za račun i adresu za isporuku,

• način dostave: putem brze pošte (cijena dostave je besplatna za sve narudžbe iznad 100,00 KM, a za narudžbe do 100,00 KM iznosi 7,00 KM),

• plaćanje narudžbe: plaćanje pouzećem,

Sve narudžbe zaprimljene tijekom neradnih dana i blagdana, bit će obrađene prvi sljedeći radni dan. Nakon izvršene narudžbe, kupac će putem e-maila biti obaviješten o potvrdi narudžbe. Obvezujemo se isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, kontaktirati ćemo korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, izvršiti ćemo povrat novčanih sredstava.

 

Cijene proizvoda

Sve navedene cijene izražene su u Konvertibilnim markama (KM) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

Cijene za specijalne proizvode, proizvode na akciji, sniženja, te druge popuste vrijede do isteka roka koji može, ali i ne mora biti naveden na samoj stranici, do isteka zaliha ili do roka koji sami odlučimo, bez obavijesti na web stranicama.

Zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

 

Način plaćanja

Naručene proizvode korisnik plaća gotovinom kod preuzimanja robe (pouzećem) dostavljaču brze pošte.

 

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode imamo na stanju, dostava robe se obavlja u roku od 2-3 radna dana od obavljene narudžbe uz opciju plaćanja pouzećem. Ukoliko proizvodi nisu na stanju dostava robe se obavlja naknadno, u dogovoru s kupcem.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 100,00 KM, a za narudžbe manje od 100,00 KM dostava se plaća 7,00 KM.

 

Odustajanje od narudžbe

Kupac ima pravo odustati od narudžbe učinjene na internet stranici www.agropet.ba. U slučaju otkazivanje narudžbe kontaktirajte nas na e-mail: agropet.prodaja@gmail.com ili na broj mobitela: +387 (0)63 414 700. Ukoliko je narudžba već poslana, kupac ne može odustati od iste.

 

Reklamacije

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacije nam pošaljite pismeno putem elektronske pošte na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Reklamacija se smatra valjanom ukoliko odgovora uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

Proizvodi moraju biti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, originalno zapakirani, ne smiju biti korišteni, te moraju biti kompletni, u stanju kao kod preuzimanja pošiljke. 

Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka valjane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

 

Zaštita privatnosti

Svi podaci o korisnicama i kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima koji će ih koristiti isključivo za potrebe ispunjavanja narudžbi i drugu potrebnu komunikaciju. Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca. Korisnikovi podaci neće ni u kojem slučaju biti predani neovlaštenim osobama, objavljeni ili distribuirani.

 

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja, stojimo na raspolaganju! Možete nas kontaktirati putem info linije na broj 063/ 414 700 ili na email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Društvene mreže

Kontakt